Ju kujtohet Meneksheja? Ja si duket ajo sot (Foto)

Lajme nga Bota


Sedef Avci ose e njohur ndryshe si Meneksheja e serialit me te njejtin emer ka bere nje pause mbas xhirimeve te serialit.

Ajo eshte treguar shume e rezervuar ndaj medieve turke apo te huaja dhe nuk eshte shprehur aspak per largimin e saj nga kamerat apo sheshet e xhirimeve. Por ne ju kemi sjell disa foto nga te cilat mund te shihni qart sesi ka ndryshuar protagonistja e serialit Menekshe.

Ky serial eshte ndjekur nga nje numer i gjere shikuesish shqiptare dhe besoj se shumica prej jush e mbani mend rolin e saj ne serial. Menekshe ka pasur nje martese me nje personazh jo te njohur nga shikuesit shqiptare por kjo martese ka perfunduar ne di vorc. Aktorja la nje djale te ardhur nga kjo martese jo e shendetshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *