Ju kujtohet Era e serialit “ Njerëz dhe Fate” ?

Lajme nga Bota

Trajtonte ngjarjet e fenomeneve të viteve ’90 në një mënyrë të tillë sa edhe sot mbahen mend.

Seriali “Njerëz dhe Fate” do të ishte një nga serialet më të suksesshëm në Shqipëri, me një kast të mrekullueshëm aktorësh.

Një prej këtyre aktoreve mbetet edhe personazhi i Erës, emri i të cilës është Enerjeta Jani. Por ku ndodhet ajo sot?

Menjëherë pas kësaj telenovele, karriera e saj u përqëndrua më shumë në teatër ku dhe interpretoi vepra të ndryshmë si “10 vjet martesë”, “Vdekja e një mbretëreshe”, “Me dyer të mbyllura”, ndër të tjera.

Si regjisore ajo ka sjellë disa vepra në skenën e Teatrit.

“Era” ka qene e martuar me aktorin Genci Fuga dhe të dy janë prindër të dy fëmijeve.

Më poshtë mund të shihni disa foto, ku dallohet qartë ndryshimi i saj pas “Njerëz dhe Fate”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *