Ju Kujtohet Didi E “Njerëz Dhe Fate”, Ja Ku Është Sot Dhe Ç’është Bërë Me Të?

Lajme nga Bota


Njerëz dhe Fate” ishte telenovela më e s uksesshme shqiptare, e cila u luajt nga aktorë të mëdhenj.

Veç mesazhit të fort që përcillte dhe pr oblematikës aktuale që tr ajtonte për atë kohë, seriali ishte tepër origjinal për jetesën në Tiranë.

Të gjithë aktorët do të donim sot ti rishihnim, por që e dimë se kjo s’mund të ndodh.

Didi, ishte ndër personazhet që ka mbetur në mendjen e publikut, edhe pse ishte në një rol n egativ, më pas u bë shoqja e Florit, të cilin e përfshiu po ashtu në një “rrugë të k eqe” tr afikim te d rogës dhe pr ositucion.

Po kush është Didi për ata që nuk e njohin? Emri saj i vërtetë është Arta Muçaj, aktorja kosovare ka luajtur një sërë serialesh e filmash por, Arta Muçaj u bë e njohur në Shqipëri nëpërmjet rolit të “Didit” në këtë telenovelë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.