JU KANË gë njyer: e pranon edhe ambasada e Gjermanisë, ja kur hiqen vizat për qytetaret e Kosovës qe dëshirojnë te punojnë atje

Lajme nga Bota

Ambasada Gjermane ka reaguar kundër disa lajmeve te cilat po qarkullojnë neper internet, ato po përhapin lajme kinse Gjermania është duke kërkuar punëtor Kosovar.

Dhe se mund te marrin vizën vetëm për 2 3 dite.

“Ambasada Gjermane ju njofton se këto nuk janë te vërteta, për gjithçka qe do te publikojmë atëherë ju do te njoftoheni te paret”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *