Jepet vendimi për 40-vjeçarin që i mori jetën djalit 8 muajsh duke e shkundur me kokë poshtë derisa sa dha shpirt

Lajme nga Bota


Në maj të vitit 2020, 40- vjeçari Christian H. i mori jetën djalit të tij Luca 8 muajsh. Si u raportua në atë kohë ai ishte i de hur dhe e kishte sh kundur me kokën poshtë të birin derisa sa i vogli dha shpirt.

Kjo ngjarje ka ndodhur në Heidelberg në Gjermani. Vendimi për 40-vjeçarin është marrë dhe ai është d ënuar me 7 vite heqje lirie. Si raportohet nga mediat gjermane 40-vjeçari nuk e dinte se po bënte.

Në sallën e gjy qit ai ka thënë me lot në sy:

Ajo që i bëra unë djalit tim është e pafalshme.”

Si bëhet e ditur ai ka qarë pa pushim teksa iu dha vendimi, pas saj që bëri e shoqja e la. 40-vjeçari do të marr edhe trajtime për të hequr dorë nga va rësia nga pijet a lko olike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *