Jepet Lajmërimi/ I Gjithe Vendi Do Të Mbyllet Që Në Orën 8

Lajme nga Bota


Shifrat e inf ektimeve me covi d-19 po shkojnë rreth 900 në ditë dhe në fillim të kësaj jave Komiteti Teknik i Eksp ertëve do të mblidhet në fillim të javës për situatën.


Sipas burimeve për televizionin Klan, deri tani situata është vlerësuar e qëndrueshme.

E vetmja pikë ku po diskutohet është ora p olicore.

Për shkak të afrimit të festave dhe grumbullimeve të qytetarëve në bar restorante për të festuar, anëtarët e Komitetit Teknik kanë propozuar që të ulët ora p olicore nga 22:00 të afrohet në 20:00 deri në 06:00 të mëngjesit.

Vendim ky që pritet të merret nga anëtaret e Komitetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *