JE E SHËNDOSHË!”/ TË GJITHA KOMENTEVE QË E NDJEKIN PREJ MUAJSH, RONELA HAJATI IU PËRGJIGJ ME NJË VIDEO

Lajme nga Bota


Ronela Hajati ka rënë pre ofendimit online prej muajsh.


Në mediat sociale përdoruesit kanë komentuar peshën e saj me fjalë të papërshtatshme dhe ofenduese.

Por, këngëtarja është treguar gjithmonë e fortë duke shërbyer si shembull dhe model edhe për të tjerët që përballen me të njëjtat gjëra, së fundmi, ajo ka përcjellë të njëjtin mesazh duke bërdorur një trend viral në TikTok.

Bëhet fjalë për fragmentin e këngës së Rosalias e cila është bërë virale në rrjet, si për të treguar indiferentizëm ndaj një çështje të caktuar.


Ti je e shëndoshtë Ndërkohë unë:”-shkruan Ronela krah videos duke e shoqëruar me gjeste si për të treguar se as që i bën pështypje.

Shiko videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published.