Janë ndarë? Tea tregon mesazhet me Andin: Foli se i ke thyer zemrën

Lajme nga Bota


Tashmë që Andi dhe Tea, konkrrentët e emisionit “Përputhen” kanë deklaruar se janë vetëm për njëri-tjetrin, të dyve u lejohet nga produksioni të komunikojnë edhe në WhatsApp.


Patjetër që një publik i madh që i mbështet dhe ndjek rregullisht janë kurioz për bisedat e tyre private. Kështu një prej ndjekëve i ka kërkuar Teas në Instagram të zbulojë bisedën e fundit me Andin dhe ajo nuk është kursyer.

Protagonisti i bisedës së tyre është Emini, një tjetër konkurrent në “Përputhen” me të cilin kanë mjaft miqësi.

Kujtojmë se Andi nuk ka qenë pjesë puntata e fundit në studio për arsye që nuk i ka bërë publike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *