Janë bekim nga Zoti! Halla është si një nënë e dytë për fëmijën, ja si e vërtetu

Lajme nga Bota

Në shumicën e rasteve, hallat shpesh veprojnë si prindër të dytë në një marr ëdhënie me një fëmijë. Hallat janë dhe do të jenë gjithmonë ato që sjellin lumturi, bashkëpunim dhe detaje të paharrueshme që shënojnë fëmijërinë e një nipi apo mbese.


Por hallat kanë tendencë t’i duan nipat dhe mbesat e tyre si fëmijët e tyre. Hallat gjithashtu kanë një rol shumë të rëndësishëm në jetën e fëmijëve dhe edukimin e tyre. Ata shpesh përmbushin rolin e një nëne të dytë “shoqe të mirë”, e cila do të jetë aty sa herë që fëmija ka nevojë për të.

Hallat janë si psikologe sepse ata gjithmonë dinë të zbulojnë kur nipat dhe mbesat e tyre janë të trishtuara, të mërzitura dhe nuk ndihen mirë. Ata dëgjojnë dhe ofrojnë një shpatull për të qarë derisa mbesat ose nipat e tyre të ndihen më mirë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *