Ja vlen ta shikoni: Ja çfarë shtëpie l uksoze kan ble Teuta dhe Adonisi, Ia “Ftofin” Bleros dhe Afrones (PAMJE)

Lajme nga Bota


Ja vlen ta shikoni: Ja çfarë shtëpie l uksoze kan ble Teuta dhe Adonisi, Ia “Ftofin” Bleros dhe Afrones (PAMJE)

Aktorja e njohur Teuta Krasniqi pas nje kohe e ko nfirmoj një lajm të tillë duke e pranuar se Adonisi është mashkulli fatlum krah saj.

Blero dhe Afrona para pak diteve kan bler një shtëpi të re, por pas kesaj kan re aguar edhe Teuta me Adonisin ku eshte zb uluar se edhe ata këto ditë kan blerë një shtëpi tepër luksoze, ju sjellim disa pamje se si duket shtepia e tyre prej jasht dhe prej brenda, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë

Leave a Reply

Your email address will not be published.