Ja si ta p astroni lavatricen ne pak minuta, do na f alenderoni: 5 metodat s uper ef ektive për ta mbajtur atë gjithmon paster

Lajme nga Bota


Duhet te lani derën ku jdesuni për derën e makinës larëse pasi ne brendesi mund të grumbullohet papastërti dhe mbetje ndaj kijeni ku jdes.


Gjithashtu ju duhet te pa stroni filterin sepse ai bll okohet! Prandaj është thelbësore ta pastroni atë së paku çdo gjashtë muaj. Së pari, hiqeni atë. Perdoreni: një furçë dhëmbësh të vjetër, së cilës duhet ti shtoni sode te bukës. Nëse vëreni lëng të ndonjë ngjyre, pastrojeni atë me uthull të bardhë dhe lëreni atë për disa orë.

Pastrojeni sirtarin ku vendosni de tergjentin Ky eshte vendi ku uji, det ergjenti dhe natyrisht mbetjet grumbullohen. Perdorni uthull të bardhë dhe sode te bukës, të njohur për vetitë e tyre të pastrimit, për të he qur të gjitha de pozitat.

Thuani mirupafshim erës së k eqe.Ju mund të përdorni teknikën e përshkruar më lart. Eshte e rë ndësishme të lini dritaren e makinës të hapur për të lejuar që ajo të thahet. Sig urohuni që ta fshini me një leckë të pastër për të shmangur lagështirën që mund të krijojë.

Ju duhet te përdorni uthullën e bardhë për lavatriçen.Nëse uthulla përdoret shpesh për pastrim, ajo ka aftësinë të pas trojë plotësisht makinën tuaj të larjes. Për ta bërë këtë, thjesht derdhni gjysmë gotë ende pa vendosur rrobat tuaja në makinë. Kjo larje do të d ezinfektojë plotësisht këtë pajisje! Kjo është e rekomanduar që të perdoret të paktën një herë në muaj për të parë rezultate ko nkrete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *