Ja si qau si fëmijë në gjy q poli ci që i mo ri je tën Klodian Rashës: Dua të më fal familja e tij mua më bëni s’të doni

Lajme nga Bota


Ja si qau si fëmijë në gjy q poli ci që i mo ri je tën Klodian Rashës: Dua të më fal familja e tij mua më bëni s’të doni

E fe k tivi i “Shqiponjave”, Nevaldo Hajdaraj, i cili q ël loi të r iun Klodian Rasha ka mësuar sot vendimin e gj yk atës.

Ai është lënë në b ur g pa afat deri në përfundimin e plotë të hetimeve. Në se an cën gj yqë sor e ai është shfaqur i pe
nduar dhe me lot në sy.

E fe ktivi ka kërkuar në seancë familjarët e Rashës, për t’i kërkuar n djesë publike, por ata nuk janë paraq itur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *