Ja Si Duken Sot Pesënjakët Që Nëna Shqiptare I Lindi Para 22 Vjetësh, Rr Ëfimi I Tyre

Lajme nga Bota


Nje mrekulli e veretete.Arjeta, Xheneta, Kushtrimi, Kastrioti dhe Kreshniku janë pesënjakët që lindën nga nëna kosovare para 22 vitesh ky eshte nje bekim nga Zoti.


Nuk ka ndodhur dicka e mire me pare ne Kosove. Eshte hera e pare qe ndodh te lindin pese femi njeheresh.

Kjo eshte familja me e madhe ne kosove brenda nje kohe te shkurter. Femijet kane diference 1 minta nga njeri tjetri.

Prinderit thone se eshte nje ndjenje e vecante te lindesh 5 femi brenda 5 minutash nje mrekulli e vertete.
Por eshte pak e ve shtir me i ushqyer me i vesh eshte nje sf ide me vete.

Leave a Reply

Your email address will not be published.