Ja si dukej dukej Jozefina Topalli ditën e dasmës, ajo bën rrëfimin e rrallë: Kam qenë një nuse…

Lajme nga Bota

Jozefina Topalli gjatë një interviste me moderatorin Ermal Peçi ka folur edhe për dasmën e saj.


Ajo tregoi disa detaje shumë interesante, kur Ermali e pyet se si e kujton këtë moment.

“Fustanin e mora me qera. Kisha shumë fr ikë se do hyja në taksi dhe nuk dija si të hyja, se nuk kishte makina në atë kohë dhe nuk dija se si do ishte. Kisha merak se mos ngatërrohej fustani”, kujton ajo me nostalgj

Por jo vetëm kaq! Ajo kthehet pas në kohë edhe me këngë. Në rubrikën “1 jetë, 5 këngë”, ajo u ndal në festivalin e Sanremos, kur konkurent ishte Massimo Ranieri, të cilin ajo e donte shumë e dhe ishte vetëm në klasë të parë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.