Ja si bëhet pastrimi i lavatrices ne pak minuta, do na falenderoni: Mësoni këto 5 metodat super efektive për ta mbajtur atë gjithmon paster

Lajme nga Bota


1- Lani derën
Kjo mund te duket pa kuptim, por ia vlen. Kujdesuni për derën e makinës larëse pasi ne brendesi mund të grumbullohet papastërti dhe mbetje. Për ta bërë këtë, merrni pak sode buke, të cilën do të përzieni me pak ujë për të formuar një paste. Më pas pastroni me një furçë dhëmbësh.


2- Pastrojeni filterin!
Kjo pakujdesi mund t’ju kushtojë shumë sepse në të mund të grumbullohet mbetje pas cdo larje. Rezultati: filtri bllokohet! Prandaj është thelbësore ta pastroni atë së paku çdo gjashtë muaj. Së pari, hiqeni atë. Perdoreni: një furçë dhëmbësh të vjetër, së cilës duhet ti shtoni sode te bukës. Nëse vëreni lëng të ndonjë ngjyre, pastrojeni atë me uthull të bardhë dhe lëreni atë për disa orë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *