Ja sa është rritur djali i Afrim Muçiqit e Halime Manit

Lajme nga Bota

Çifti Afrim Muçiqi e Halime Mani, shpesh bëhen pjesë e medias rozë.


Ciftin, i shohim rrallë bashkë, e megjithatë burime të afërta me ta thonë se Afrimi e Halimja janë të lumtur pëkrahë njëri tjetrit.

Çifti, kanë edhe një djalë, i cili tashmë është rritur.

Halimja, nuk është nga ato figura publike që shpenzojnë shumë kohë në rrjete sociale, andaj edhe materiali rreth saj mungon.

Ne, ju prezantojmë bashkëshorten dhe të birin simpatik të Afrim Muçiqit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.