Ja qka janë mes vete Meda e Naser Rafuna?

Lajme nga Bota


Të njohurit shpesh prihen të krijojnë shoqëri mes vete dhe rasti i Medës e Naser Rafunës nuk është as i pari e as i fundit.


Pra, këngëtari i muzikës turbo-folk dhe aktori i talentuar Naser Rafuna, janë miq të mirë dhe këtë e dëshmojnë edhe postimet në Instagram.

Meda, Naseri dhe disa shokë të përbashkët janë parë në një veturë duke bërë xhiro e duke kënduar të gjjthë së bashku, shkruan “Kosovarja”.

Pasi nuk ka mundësi më të këndojë mbrëmjeve muzikore, dasmave e ahengjeve, Meda po ia thotë këngës në veturë teksa vozitet, hape pamjen më poshtë dhe shikoje të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *