Ja pse iPhone 11 është telefoni më i qëndrueshëm ndonjëherë

Teknologji

Testi i rënies së iPhone 11: Ja përse është telefoni më i qëndrueshëm ndonjëherë.

Kanë filluar testet e para të rënies së ‘iPhone 11’.

‘Apple’ së fundmi në eventin e shtatorit ka zgjeruar gamën e smartfonëve përmes prezantimit të ‘iPhone 11 Pro’ dhe ‘iPhone 11 Pro Max’, transmeton lajmi.net.

Ata kanë revolucionarizuar botën e telefonave për nga aspekti i qëndrueshmërisë së tyre. Këtë e vërteton një video e ngarkuar së fundmi në ‘YouTube’, në të cilën testohet kjo trajtë e prodhimit të ‘Apple’.

Në pamjet e mundësuara në platformë, mund të shihet qëndrueshmëria që ka ‘iPhone 11’, pavarësisht rënieve nga distanca të larta.

Çmimet e smartfonëve në fjalë fillojnë nga një mijë euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.