Ja pse duhet të keni kujdes nga pastruesit kur të leni dhomën tuaj të hotelit

Lajme nga Bota


Pasi ta shikoni këtë video, herën tjetër kur ta lironi dhomën tuaj të hotelit, do të detyroheni që t’i mbyllni gjërat tuaja personale.


Në fakt, një frekuentues i hoteleve vendosi ta lë të ndezur kamerën e laptopit, pasi dëshironte të dinte se çfarë bënin pastrueset e dhomave, kur janë të vetme në dhoma.

Videoja u xhirua në një hotel në SHBA, ndërsa shfrytëzuesi Stravix Vince, i cili publikoi xhirimin në kanalin Youtube, nuk ka dashur të specifikojë se në cilin hotel kishte filmuar.

“Kjo ka ndodhur më 5 nëntor … Unë isha duke qëndruar në një hotel dhe kam lënë të gjitha gjërat e mia personale në dhomë. Besoj se kurrë më nuk do ta bëj”, shkruante ai në përshkrimin e videos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *