‘Ja ku dyshoj se u inféktova’ /Alketa Vejsiu tregon si e perjetoi dhe e kaloi me sukses inféktimin nga Cò vid 19

Lajme nga Bota


Nje nga moderatoret me te dashura dhe me te pelqyera nga publiku shqiptar, Alketa Vejsiu, ne nje inverviste shprehu qartazi , se si e kaloi ajo infektimin nga Cò vid 19.


Ne interviste Alketa, tregoi se si e perjetoi vîrusin dhe si u inféktua, si dhe tregon ndryshimet e para ne organizmin e saj.

Alketa Vejsiu pak ditë më parë zbuloi se ishte prekur me Còvid-19. Dhe gjatë një interviste me ndjekësit në Instagram, moderatorja zbuloi më shumë detaje rreth inféktimit me kòronavîrus.

Ajo u shpreh se u prek nga pandemia rreth 1 muaj më parë.Alketa Vejsiu tregoi se pasi zbuloi se ishte inféktuar u karantinua në dhomë më vete dhe familjarët e saj e kanë ndihmuar gjatë kësaj periudhe.

Moderatorja tha se fatmirësisht se familjarët e saj kanë gëzuar shëndet të plotë dhe nuk kanë rezultuar pozitiv me COV ID.

“U karantinova në dhomë më vete. Kam njerëz në shtëpi që më kanë ndihmuar. Ushqimi i preferuar supë pule me limon dhe pak oriz, se nuk ndjeja asnjë shije, asnjë aromë. Për fat familjarë dhe njerëzit e shtëpisë kanë gëzuar shëndet të plotë, rezultuan negativ pasi bënë tamponin dhe testin e gjakut. Gjatë dy javëve mbajtja maskë edhe në shtëpi, dhe alkool me vete për çdo gjë që prekja,”- rrëfeu ajo.

Ajo tha se shenjat e para janë të lehta ndërsa nga dita e 5-të e inféktimit, koronavîrusi “të këput”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *