Ja çka bën Shkurte Fejza për tu dukur e gjatë sa burri

Lajme nga Bota


Ja çka bën Shkurte Fejza për tu dukur e gjatë sa burri. Këngëtarja Shkurte Fejza është nga ato këngëtare që kurrë nuk bajatizohet.


Këngët dhe stili i saj e kanë bërë që ajo të qëndrojë e paluhatshme në skeën tash e për më shumë se katër dekada, shkruan “Kosovarja”. Përveç jetës së suk sessme në karrierë Shkurte Fejza ka edhe jetë të lumtur bashkëshortore e familjare. Jo rrallë herë ndanë ndonjë imazh aty këtu me bashkëshortin, ku shfaqen përherë të afrueshëm. Por në foton e fundit Shurta bëri një gjest që mori shumë vëmendje. Ajo u ngrit në maje të gishtërinjëve për tu bërë e gjatë sa burri. Ja shikojeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *