Ja çfarë bëri kunata e madhe për Learten

Lajme nga Bota


Ja çfarë bëri kunata e madhe për Learten

Siç është bërë e ditur, Learta Jakupi është lindur e rritur në Gjermani dhe në moshën e adoloshences është kthyer bashkë me familjen në Kosovë, shkruan “Kosovarja”.


Learta studioj për muzikë, por edhe gazetari. Nuk është shumë aktive në asnjërin drejtim.

Në muzikën klasike kemi parë pak koncerte e paraqitje, por jo edhe në fushën e gazetarisë, ku ende nuk duket të ketë ndonjë eksperiencë.

Learta, që në publik njihet si reja e Shyhretes, i pëlqen shumë ta mbajë vetën, e për kurimin e saj zakonisht kujdeset kunata e madhe, Njomza.

Njomza, Learten e zbukuron bash për qejf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *