Ishte për kurim në Turqi, 10-vjeçarja shqiptare humb jetën nga sëmundja e ligë: U prefsh në paqe o engjël i bukur

Lajme nga Bota


Ka ndërruar je të 10-vjeçarja nga Mitrovica, Fatime Ademi disa ditë pasi i ishte nënshtruar një op eracioni në Turqi.


Familjarët e 10-vjeçares kishin kërkuar ndihmë financiare nga qytetarët për shërimin e vajzës së tyre.

10-vjeçarja kishte pasur një nd ërhyrje ki rurgji kale në zemër para disa jave, por gjendja e saj është përkeqësuar dhe i ishte nënshtruar edhe një o per acioni tjetër, të cilit nuk arriti t’i mbijetojë.

Qytetarët e Kosovës ishin angazhuar në mënyrë masive për t’ia siguruar shumën prej 100 mijë euro, për të cilën vogëlushja Fatime kishte nevojë, për t’iu nënshtruar o per acion eve. Përkundër kësaj, ajo sot humbi be tejën me sëmundjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *