Ishte mire dhe bukur por ja cfare i ndodhi 23 vjecares pasi kerciti qafen.Ndaj kujdes!

Lajme nga Bota


Në moshën 23 vjeçare Natalie Kunickit i ndodh e papritura.

Ajo ishte me miqte e saj dhe ishte duke pare nje filem ku pa dashje sperdrodhi qafen dhe u bllokua.

Kaq u desh dhe ajo u paralizua.Menjëherë ajo nuk lëvizte dot më as këmbët.
Por kjo do i kushtonte jetën. Ku me pas u shtrua ne spiatal dhe iu deshem 12 muaj qe te rikuperohej dhe te sherohej.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *