Ishte gëzimi i familjes, ah sa gjynah/ 9-vjeçarit i marrin jetën, prindërit nisin vajin

Lajme nga Bota


Dy persona janë arr estuar nga p olicia pasi a kuzohen për v dekjen “e pashpjegueshme” të një djali nëntë vjeç. I riu u gjet në gjendje kr itike nga p olicët në një shtëpi në Droitwich, Worcestershire, rreth orës 3 pasdite të Enjten.


Ai u dërgua me aeroplan në s pital, por mjekët fatkeqësisht nuk e shpëtuan dot. Një burrë dhe një grua janë a rre stuar në lidhje me vd ekjen e tij dhe janë duke u pyetur nga p olicët.

Një zëdhënës i P olicisë në West Mercia tha: “Një djalë nëntë vjeçar u dërgua në s pital në gjendje k ritike. Ne jemi informuar se ai ka ndërruar jetë fatkeqësisht.

V dekja e tij aktualisht po konsiderohet si e pashpjegueshme dhe h etimet po vazhdojnë. Dy persona, një burrë dhe një grua, janë a rrestuar ndërsa he timet po licore vazhdojnë. Ata mbeten në para bur gim p olicor.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *