Ishte e bukur si një yll, 6-vjeçarja jep shpirt në vend pasi i ra pema sipër/ Nëna dhe babai janë keq…

Lajme nga Bota


Një vajzë e vogël vetëm 6 vjeçe ka humbur jetën në mëny rë shumë të dhimbshme. Ella Henderson humbi jetën pasi doli nga shkolla, një pemë ra mbi të si pa sojë e rave të forta.

Edhe pse ia dhanë ndihmën e parë menjëherë vajza e vogël kishte dhënë shpirt në vend. Të dy prindërit e saj janë në gjendje shumë të rënduar psikologjike dhe nuk munden ta besojnë se kjo u ka ndodhur atyre.

Nena ka thene: Pse na ndodhi ne o Zot? Ata thanë se ndihen “tepër të bekuar” që kishin Ellia në jetën e tyre dhe thanë se ajo do të “jetojë” në zemrat e tyre.

Ata gjithashtu falënderojnë të gjithë mësuesit në shkollë dhe personelin e urgjencës që b ënë “gjit hçka mundën për të ndi hmuar” vajzën e tyre të jetonte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *