Ishte cilësuar si vajza më e bukur në botë kur ishte 10-vjeçare, kështu duket aktualisht modelja

Lajme nga Bota


Blondeau atëherë 10-vjeçare u quajt nga shtypi si “vajza më e bukur në botë”.

Karriera e modelimit e vajzës me origjinë franceze Thylane Blondeau filloi mjaft herët-kur ajo ishte 4 vjeç.

Shtatë vjet më vonë, prindërit dhe përfaqësuesit e saj patën shumë polemika për faktin që e lejuar atë të shfaqej në një xhirimtë Vogue që në një moshë të vogël.


Blondeau atëherë 10-vjeçare u quajt nga shtypi si “vajza më e bukur në botë”.

Që atëherë, Blondeau duket se ishte vërtet shumë e lumtur duke punuar në industrinë e modës. Në një intervistë me Teen Vogue, ajo konfirmoi entuziazmin , ndërsa vuri në dukje gjithashtu se karriera e saj dhe jeta e saj personale ishi krejtësisht të ndara.

“Miqtë e mi dhe unë nuk flasim shumë për të (modelimin),” tha ajo. “Është një lloj vendi i fshehtë për mua. Por, familja ime është shumë e lumtur për karrierën time.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *