Ish bashkëshorti i “Sases” dedikim dashurisë së jetës

Lajme nga Bota


Ish bashkëshorti i “Sases” dedikim dashurisë së jetës. Albert Sylejmani është aktor, por që nuk është marrë shumë me profesionin e tij.


Ai, kryesisht e ka shtrirë aktivitetin e tij në sektorin e kafiterive dhe diskotekave, ku edhe ka pasur mjaftë sukses.

Emri i tij u aktualizua shumë që kur u nda me bashkëshorten, aktoren shumë të angazhuar, Adriana Matoshi, per publikun e gjërë e njohur edhe si “Sasa”.

Aktori, që nga ndarja me Matoshin, ka krijuar një lidhje të re dhe tashmë ka një fëmijë. Alberti, i ka dedikuar ca fjalë zemre bashkëshortes së te, shkruan “Kosovarja”.

Lexoni më poshtë dedikimin e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *