Infermierja hedh në koshin e plehrave vajzën e saj të porsalindur, dyshohet se i ka marrë jetën

Lajme nga Bota


Një ngjarje e rëndë raportohet se ka ndodhur në Gjermani. E ditur bëhet se një infermiere i ka marrë jetën foshnjes së saj dhe më pas e ka hedhur në koshin e mbeturinave.


E ditur bëhet se infermierja Jasmin H. lindi ditën e Krishtlindjes një vajzë dhe më pas e mohoi se kishte fëmijë. Por ajo ka dëshmuar dhe ka thënë se vajza e saj e porsalindur ka ndërruar jetë për shkaqe natyrore.

Si bëhet e ditur ajo është kapur nga po licia dhe ndodhet në para bur gim. Po ashtu e ditur bëhet se mosha e saj është 24 vjeçe. Ende nuk bëhet të ditura më shumë detaje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *