Iku në Turqi për t’u shëruar por nuk ia doli, kjo është vajza e vogël shqiptare që dha shpirt nga sëmundja e ligë

Lajme nga Bota


Rinesa Maliqi që ishte duke u t rajtuar për shërim në Turqi, ka ndë rruar j etë duke humbur kështu b etejën me një sëmundje të rëndë që po ballafaqohet që disa kohë.

Për Rinesën ishim mobilizuar edhe qytetarë për t’i dalë në ndihmë ku edhe ishte siguruar udhëtim por shërim por fatke qsisht ajo humbi jetën në moshë të re.

Për ndarjen nga jeta të saj ka njoftuar edhe familjar dhe të afërm të saj duke njoftuar se së shpejti do të njoftohet edh ceremonia e va rrimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *