Iku me Iot në sy nga emisioni, flet Ana pas largimit: Riniani nuk erdhi pas meje, por unë….

Lajme nga Bota


Ana Kauri këtë të diel vendosi që të linte përfundimisht programin “Për’puthen”. Para këtij vendimi, ish-konkurrentja sfi doi një ndër djemtë me të cilin pati më shumë tërheqje, Rinanin.

Ana i propozoi atij që të largohet nga programi bashkë me të dhe të vazhdojnë njohjen jashtë, mirëpo kjo ofertë e saj nuk u pranua nga Riniani.


Në një bisedë virtuale me ndjekësit e saj në Instagram, ajo deklaroi se nuk gjy kon asnjë njeri për zgjedhjet e tyre, por thjesht Rinani nuk i ka dalë ashtu siç ajo e priste.

“A mban inat me Rinianin që nuk pranoi të vinte me ty dhe kjo do të thotë që ai është për show aty?”, e pyeti një ndër ndjekësit.

“Joo… Nuk gjy koj asnjë njeri për zgjedhjet që bën. Thjesht nuk më doli siç e prisja”, u përgjigj Ana.

Kujtojmë se dje në “Për’puthen” u publikuan pamjet që nuk janë parë nga publiku pas largimit të Anës. Ajo është përballur sërish me Rinianin dhe të dy kanë shkëmbyer disa fjalë me njëri-tjetrin. Ai është shprehur se nuk e ka menduar kurrë largimin e saj. Ndërsa Ana tha se u zhgënjye pak, sepse kishte besim se Riniani do të dilet jashtë me të.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *