Ikën në Gjermani për një jetë më të mirë, shqiptari i merr jetën gruas më pas d orëzohet

Lajme nga Bota

Rreth orës 15 të enjten pasdite, një person u paraqit në një s tac ion pol icie të qytetit Regensburg për të inf ormuar se ai kishte vr ar ë gruan e tij në një apartament në këtë qytet.


“Menjëherë më pas, kolegët shkuan me makinë drejt banesës së burrit. Atje ata gjetën k uf om ën e një gruaje” ka thënë komisionerja e p oli cis ë Franziska Meindl për gazetën TAG24. “Megjithatë, ne ende nuk jemi në gjendje të sigurojmë ndonjë inf ormacion të besueshëm mbi motivin dhe rrjedhën e ngjarjeve” ka shtuar Meindl. Aktualisht janë duke u zhvilluar he timet nga po li cia krim ina le.

Leave a Reply

Your email address will not be published.