Iftari brenda luksit të Behgjet Pacollit, thotë se shtëpia e tij është si e çdo kujt tjetër (VIDEO)

Lajme nga Bota

“#Gjesi” ka qëndruar për iftar në shtëpinë super luksoze të politikanit kosovar, Behgjet Pacolli. Ai ka folur për jetën e tij, agjërimin dhe shumëçka tjetër. Pacolli nuk ka dashur të bëj një shëtitje me kamerë nëpër shtëpinë e tij, me arsyen se asgjë nuk ka të veçantë.

Madje, ka thënë se shtëpia e tij është e rëndomtë dhe si e çdo kujt tjetër.
Këtë material mund ta shihni në videon më poshtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *