I thotë hapur Andrra Destani përse grindet me të shoqin, Sinan Hoxhën: Ai e bën gjithmonë dhe nuk heq dorë…

Lajme nga Bota


Me anë të disa pyetjeve në llogarinë e saj, partnerja e këngëtarit Sinan Hoxha, Andrra Destani ka zgjedhur të ndajë disa detaje edhe nga raporti që gëzon me të çdo ditë.

E pyetur se për çfarë zihet më shumë me Sinanin, përgjigja e Andrrës ka qenë e qartë. “Kur Sinani thotë se jam xheloze”, ka shkruar Destani në llogarinë e saj shoqëruar me një moment pranë Sinanit.

Me siguri ky është një nga momentet më “funny” midis dyshes që janë treguar përherë shumë simpatikë edhe në daljet e tyre publike. Kujtojmë se Sinani dhe Andrra janë prindër të një djali të vogël, Ansi, i cili i mbush ditët e tyre me shumë lumturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *