I thoni si e more ti atë për grua se është më e madhe se ty, aktori i bukur që e pranoi se është shqiptar ua mbyll gojën

Lajme nga Bota


I thoni si e more ti atë për grua se është më e madhe se ty, aktori i bukur që e pranoi se është shqiptar ua mbyll gojën. Su lmeve të ndjekësve virtualë për bashkëshorten, aktori i njohur turk, Kivanç Tatlitug ua ka kthyer gjithmonë përgjigjen Pavarësisht se si duket për sytë e tyre, për sytë e tij, ajo është më e bukura.


Basak Dizer Tatlitug, bashkëshortja e aktorit të njohur turk, është 43 vjeç, ndërsa Kivanç është 36. Pavarësisht diferencës prej 6-vjetësh, arkitektja duket sikur është në fillim në viteve 30. Dhe për këtë, ajo zbulon edhe sekretin e kësaj rinie që i ka ndaluar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *