I SHKRUAJNË ADELINA TAHIRIT: GJEJA EDHE MOTRËS NJË MAQEDON

Lajme nga Bota


Ka ditë që Adelina dhe motra e saj Diana janë bërë të pandashme edhe në rrjetet sociale.


Dy motrat bukuroshe jo vetëm që po marrin vëmendje me ngjashmërinë e tyre por edhe me paraqitjen e njëjtë në çdo detaj.
Përveç komplimenteve të shumta që morën motrat duke u konsideruar edhe si dy yje, ato u përballen edhe me komente negative por që siç shihet kanë rënë në vesh të shurdhët.

Njëri nga ndjekësit nuk u përmbajt dot dhe e preku këngëtaren në pikën e saj të dobët për atë edhe çka komentohet e u përfol shumë shpesh.

Ai u drejtuar Adelines për motrën e saj Dianen: “Gjeja edhe ksaj një maqedon”.
Por asnjëra prej motrave nuk kanë marrë përpjekjen për t’ia kthyer, ani pse Adelina hiç s’përton të merret me ndjekësit në raste të tilla./

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *