I riu shqiptar nuk ia doli dot/ Ndërroi jetë nga sëmundja e ligë në lule të moshës; Te Allahu jemi dhe tek ai do te kthehemi

Lajme nga Bota


I riu shqiptar nuk ia doli dot/ Ndërroi jetë nga sëmundja e ligë në lule të moshës; Te Allahu jemi dhe tek ai do te kthehemi


Para pak çastesh ka ndërruar jetë Nezir Çajani nga Shkupi, djali i ri i cili ka luf tu ar me jetën tani një kohë të gjatë pas dë mtimit të boshtit kurrizorë.

Ja njoftimi: Inna Lillahi wa inna ilayhi raji’un Te Allahu jemi dhe tek ai do te kthehemi Para pak çastesh nderroi jete NEZIR ÇAJANI.

Perkunder gjitha perpjekjeve dhe ndihmes se juaj bamires, Caktimi i Zotit eshte mbi te gjitha Allahu ju shperblefte per gjithcka qe keni bere per te ndihmuar Per sherimin e Nezirit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *