I qan shpirti prej vitesh se nuk e di ku e ka vajzën/ Nëna e Bleona Matës jep dëshminë rrëqethëse: Më thanë se atë ditë e kanë parë…

Lajme nga Bota

Emisioni ’Pa Gjurmë’ ka rikthyer për të disatën herë edhe këtë të premte, historinë e zhd ukjes së Bleona Matës.E ftuar në studio nëna Bukurie Veizi, zbulon një fakt të rëndësishëm, atë se vajza është parë nga banorët e fshatit Zapod duke u tërhequr zvarrë në rrugë. Sipas dëshmitarëve, vajza është marrë nga dy persona të panjohur duke kaluar anën tjetër të malit, atje ku e priste një makinë me ngjyrë të zezë dhe një tjetër tip Fuoristradë e ka ndjekur nga pas.

F shehja e këtij detaji nga banorët, kur policia mbërriti në vendngjarje, mban p eng një tjetër të vërtetë të asaj dite. Ata u tërhoqën nga kjo dë shmi, duke dhënë para unif ormave blu një tjetër variant, se vajza që qante nuk ishte Bleona, por një tjetër fëmijë i fshatit Zapod.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *