I Njihni Se Kush Janë, Kur Ta Kuptoni Se Kush Është Çifti Në Foto Do Të Mbeteni Pa Fjalë

Lajme nga Bota


I njihni se kush janë, kur ta kuptoni se kush është çii në foto do të mbeteni pa fjalë


I njihni se kush janë, kur ta kuptoni se kush është çii në foto do të mbeteni pa fjalë

Burri që po shihni në këtë fotografi për disa vite ka qenë një nga njerëzit më të r ëndësishëm në Kosovë dhe te gjithe kishin nje respekt te papare per te.

Bëhet fjalë për ish-Presidentin Ibrahim Rugova, i cili kishte mbajtur këtë pozitë në periudhën më të v ështirë për Kosovën. Në këtë fotografi Rugova shihet në një moshë mja të re bashkë me bashkëshorten e tij Fanën. / Hap marketingun 5 sekonda dhe shfaqen Pamjet Ekskluzive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *