I Njihni Se Kush Janë? Kur Ta Kuptoni Se Kush Është Cifti Ne Foto Do Te Mbeteni Pa Fjalë

Lajme nga Bota


Burri që po shihni në këtë fotografi për disa vite ka qenë një nga njerëzit më të rëndësishëm në Kosovë dhe te gjithe kishin nje respekt te papare per te.

Bëhet fjalë për ish-Presidentin Ibrahim Rugova, i cili kishte mbajtur këtë pozitë në periudhën më të vë shtirë për Kosovën.

Në këtë fotografi Rugova shihet në një moshë mjaft të re bashkë me bashkëshorten e tij Fanën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *