I mori para treni në Gjermani/ Me flamurin shqiptar dhe në ar kilova të bardhë u jepet lamtumira dy vëllezërve shqiptar: Zoti i dhëntë fuqi familjes!

Lajme nga Bota

Sot iu është dhënë lamtumira e fundit të dy vëllezërit nga fshati Ratishë e Deçanit që u moren nga treni në qytetin Bruckberg të Gjermanisë.

Dy djemtë Ta prek shpirtin gazetari gjerman me fjalët për dy vëllezërit shqiptarë që i mori treni para dhe dhanë shpirt në vend: Ata ishin thjesht vonë dhe vrapuan – Shkruje.comu dha lamtumira e fundit në fshatin ku lindi babai i tyre. Nëna dhe i vëllai i tyre i panë kur i mori treni para.


Kurse babai ka rrëqethur me fjalët. Ai tha se nuk qan dot sepse po e mbajnë gjallë ngushëllimet e shqiptarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *