I mori jetën Klodian Rashës pa pikë mëshire/ Habit ish-efektivi me kërkesën e tij, ja çfarë kërkon tani

Lajme nga Bota


Ish-efe ktivi i “Shqiponjave”, Nevaldo Hajdaraj, i bur gosur për vr as jen e 25-vjeçarit Klodian Rasha muaj më parë ka kërkuar ndryshimin e vendimit dhe dë nimin për ak uzën e “vr asjes në tejkalim të nevojës për t’u mbrojtur”, por jo vr asje me dashje.

Pretendime për dë nimin ka edhe Prok uroria, e cila kishte kërkuar dën imin me 20 vite bu rg por Gjykata e Tiranës e dënoi me 15 vite b urg dënim, i cili për shkak të gjykimit të shkurtuar shkon në 10 vite heqje lirie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *