I mori 8 milionë vajzës së pacientes me Covid-19 e u hoq si infermiere, habit në sallën e

Lajme nga Bota

Aktualisht nuk jam mirë psikologjikisht, do jap sqarime në një fazë tjetër të hetimit..”


Kjo ka qenë fjalia e vetme që sanitarja Tire Alldervishi e spitalit Covid-2, “Shefqet Ndroqi” në Tiranë, ka dhënë përpara of ice rit të çështjes që ka ndjekur p roce durën e hetimi ndaj saj.

Alldervishi, nuk ka qenë në gjendje të mbrohet para o fic erit, i cili në prani të avokatit të saj, Enea Cenko, i ka komunikuar Tires akuzën e “M ashtr imit të kryer më shumë se një herë”.

Si jeni njohur me shtetasen e mësipërme dhe çfarë keni për të thënë rreth kësaj çështje? Ndërkohë sanitarja Tire Alldervishi, përgjigjet duke pohuar se “…në këtë fazë të hetimit do përfaqësohem nga avokati Enea Cenko. Aktualisht nuk jam mirë psikologjikisht dhe sqarime do jap në faza të tjera të he timit…”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *