I morën jetën në Serbi, i jepet lamtumira e fundit biznesmenit shqiptar: Ishte burrë i rrallë!

Lajme nga Bota

Var ri mi i biznesmenit kosovar, Selatin Janjeva që u v r a mbrëmë në Novi Sad, do të bëhet sot në ora 17:00, në va rr ezat e Prishtines.52-vjeçari, pronar i kompanisë turistike “Selo Turs”, nuk ka arritur t’u m bijetojë pl ag ëve në natën tra gjike mbrëmë, ku i pla go sur mbeti edhe baxhanaku i tij.

Rezultatet e para të het imit tregojnë se një person gju aj ti me a rmë dhe e pla gosi njërin në këmbë, e më pas një person i pai den tifikuar vr a u Selatin Janjevën.

Leave a Reply

Your email address will not be published.