I m ori je tën djalit po nuk shkoi t’i jepte lamtumirën dhe t’i hidhte një grusht dhe/ Nënës të të riut shqiptar i ra të fikët kur vajza e vogël e tij qante

Lajme nga Bota


Një lajm i ko bshëm ka tro nditur dje qytetin e Prishtinës, dhe gjithë Shqipërinë. I riu Albert Krasniqi është v r arë nga babai i tij Skënder Krasniqi, pas një kon flik ti mes tyre, që kishte kohë që ishte akumuluar.


Sot është zhvilluar cere monia mo rtore për vi kt imën, ndërkohë që avokati i Skënderit tha se autori dhe babai i vi kt imës nuk ka bërë ndonjë kërkesë për të qenë i pranishëm gjatë var rimit të djalit të tij. “As nuk e kemi kërkuar. Nuk ka pasur kërkesë prej tij, as prej nesh, kështu që nuk ka marrë pjesë në va rrim”, tha avokati.

V ar rimi i Albert Krasniqit u bë rreth orës 15:00, ndërsa në ceremoninë mo rt ore morën pjesë qindra persona, në mesin e të cilëve të afërm e miq të tij. Aty u pa edhe vajza e Albertit, bashkë me nënën e saj, Besa Gashin, për të cilën u raportua në media se ishte ndarë nga Albert Krasniqi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *