I Hipën Autobusit Nga Shkodra Për Në Tiranë, Të Riut I Ikën Truri Nga Ajo Që Bën Gruaja

Lajme nga Bota


Jemi mësuar me skena të ndryshme në udhëtimet tona me autobus, drejt qyteteve të tjera të vendit.

Era e k eqe, bisedat me zë të lartë e veprime jo të zakonshme të udhëtarëve, janë vetëm disa nga “fenomenet” tipike shqiptare që i hasim përditë kur udhëtojmë. Kjo i ka ndodhur edhe një të riu, i cili i ka hipur autobusit nga qyteti i Shkodrës drejt Tiranës.

Por për fatin e tij të keq ka rastisur pranë një zonje, e cila nuk i kishte përfunduar të gjitha përgatitjet estetike në shtëpi.

Gruaja ka nxjerrë manikyrin dhe açetonin e thonjve dhe ka filluar të fshijë e të lyejë thonjtë e saj, në sediljen ku ishte ulur. Djali i indinjuar e ka dërguar videon pranë redaksisë së JOQ. Ai shkruan: Shkodër-Tiranë full options. Tani edhe me manikyr-pedikyr.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.