I futi pIumbin në zemër Klodian Rashës/ Flet në gjy q poIici me kokën ulur dhe Iot në sy: Doja të isha familja e tij këtu u kërkoj falje

Lajme nga Bota


Efe ktivi i Shq ipo njave Nevaldo Hadëraj është shfaqur i p enduar në ambientet e gj ykatës. I riu ka kërkuar që në seancën e dhënies së ma sës së si gurisë të ishin të pranishëm edhe familjarët e Klodian Rashës, në mënyrë që t’ju kërkonte nd jesë publikisht.

“Kam vr arë një njeri, merrni ç’ma së të doni. Dua të jetë edhe familja e tij këtu, t’ju kërkoj ndjesë publike”, -raportojnë burime për nga gjykata e Tiranës.

Përgjatë gjithë seancës ku u dha ma sa e sig urisë “arr est me bu rg”, polici nuk e ka ngritur kokën lart dhe gjatë gjithë kohës ka qëndruar me sytë poshtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *