I ati i mori jetën djalit të madh/ Mbani lotët nga fjalët e vëllait të shqiptar: Ishte bujar dhe trim vëllai im, do jetë me mua

Lajme nga Bota

Albert Krasniqit iu dha lamturia e fundit sot në Var rezat e Qytetit në lagjen Dragodan të Prishtinës. I njëjti dyshohet se u vr a mbrëmë nga babai i tij, Skender Krasniqi.

Vëllau i tij, Yll Krasniqi ka publikuar sot një fotografi në llogarinë e tij në Instagram, duke e përshkruar Albertin si djalë bujar dhe trim.

“Për ata që e njohën mirë Albertin ai ishte zemra e huaj dhe një person që nuk peshohet me askënd për nga bujarësia dhe trimëria e tij”, ka shkruar ndër të tjera ai.

Në anën tjetër axha i tij ka thënë se vëllai i tij, Skender Krasniqi, e ka v rar ë pa dashje djalin e tij. Ai e kishte përshkruar Albertin si “djalë pro ble matik”, por ka shtuar se ai ka qenë i mirë për familjen.

Më poshtë gjeni shkrimin e plotë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *