I afërmi humbi jetën nga Kor.onavirusi, Familjari: Hapa Ark ivolin, ja çfarë pash (VIDEO)

Lajme nga Bota

Një qytetar, i cili ka preferuar që të ruhet anonimati, në një intervistë për Fax News ka zbuluar detaje tr onditëse për të afërmin e tij i cili ka ndërruar jetë si pasojë e Covid-19. Qytetari ka deklaruar se k.ufomës as nuk i bëhen shërbimet e duhura fu.nerale, të cilat mbulohen nga shteti, duke shtuar edhe një detaj tro.nditës që ku.foma mbështillet me një plasmas të hollë.


Ai tha se ka hapur ar. kivolin pasi donte të shikonte nëse ishte i afërmi i tij, dhe tha se e kishin mbështjellë vetëm me një qesë plasmasi. Po ashtu ai deklaroi se edhe va.rri nuk ka pllaka anësore dhe ka rrëshqitur tërësisht.


“Janë shumë veta që ua ka va.rrosur shtetit të sëmurët me Covid-19. Kur erdha dje për të shikuar të afërmin tim, vura re që v. arri ishte zhytur plotësisht. Kishte mbetur vetëm pak dhe sipër ark.ivolit. Shqetësimi im ishte ç’është kjo l.emeri. Edhe qentë mund të zhva, rrosin ku.fomat. Ç’është kjo papërgjegjshmëri. Këto persona që va.rrosen nuk përbëjnë më rr ezik për asnjë. E vetmja sëm.undje që është ngjitëse është antraksi. Këto humben jeten me Covid-19.Humben jeten në spital pa asnjë të afërm. U njoftuam në mëngjes, na thanë që nuk keni mundësi ta merrni trupin dhe ti bëni nderimet në shtëpi, por do të va.rroset direkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *