Humbi Shikimin, Burri Prek Me Historinë/ Ia Tregoi Arbana Osmanit: Gruaja Iku Dhe Më La..

Lajme nga Bota


Historia e tretë në “Dua të të bëj të lumtur” ishte ajo e Alketit. Për shkak të problemeve ekonomike, ai kishte emigruar në Itali. Fatkeqësisht atje kishte pësuar një aksident automobilistik, i cili i kishte marrë shikimin.

Kohë më vonë, bashkëshortja e kishte brak tisur duke i marrë me vete dhe dy fëmijët.

“Hajt se unë u bëra kështu, të paktën mos të shk atërroja familjen. I thashë mos, jo nuk mundem tha. Ik i thashë. Me zor nuk e mban dot një njeri në shtëpi. U ndjeva shumë keq se ikën dhe fëmijët”, rrëfeu ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.